Na zeven jaren van hard zwoegen op elke letter is mijn debuut er als auteur. Ik schreef voorheen al samen met Johan Vandevelde de jeugdtrilogie “De Demonen van Dalca”, een bekroonde poëziebundel “Brutus en Medea” en nu waag ik me als romancier aan zeven korte verhalen: Zeven nachten zonder.

Zeven nachten zonder – korte inhoud
Zeven nachten zonder is een zoektocht naar de bron van liefde, de lach en seksualiteit of toch naar dat wat het blokkeert en hoe het los te laten. Ik geeft je geen hapklare oplossingen, maar laat je samen met de personages zoeken zodat je zelf op ontdekking kan gaan. Zeven nachten zonder neemt je mee naar plaatsen ver weg en tegelijk heel dichtbij.

Over het schrijfproces:
Zeven nachten zonder is een bundeling van zeven liefdesverhalen waaraan ik niet alleen zeven nachten maar ook zeven jaren lang de woorden, zinnen en verhalen geschaafd en gepolijst heb totdat ze vertelden wat verteld moest worden.  Samen met een proloog en de epiloog worden de verhalen in één groter geheel gebracht. Het is ook een persoonlijk verhaal over leren liefhebben, de onmacht soms tot seksualiteit beleven en het loslaten van oud zeer.

Ik ging hiervoor in zee met een nog jonge uitgeverij ‘Boekscout’ met een heel eigen marketingstijl.  De communicatie en de overtuigende feedback spraken me meteen aan. Hun manier van werken is ook zeer transparant en daarom koos ik er dan ook voor om met hen samen te werken.

Te bestellen bij: boekscout

facebookpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

captcha: *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>